Tipi Telte.

Billede af tipi telt, indianerens fortrukne telt

Vores Tipi Telte kan med en størrelse på ø5 m. og en højde på 3,5m rumme mere end et alm. 6 personers telt. Det er også muligt, som i et indianer telt, at have opvarmning i form af åben ild i tipi telte, bare husk at åbne toppen af tipi teltet for udluftning og samtidig fjerne dugen i bunden.

Tipi telt specifikationer

Et Tipi telt fra os er udført i gode materialer 285 g/m2 polyester bomuld stof med hele 900 mm vandsøjletryk. Materialet er behandlet og er ikke brandbart.

Tipi teltet leveres komplet med Bund som med lynlås lynes fast til Tipien dug, Bunden er fremstillet af 540 g/m2 ripstop PVC.

Indianer telt pakken indholder alt hvad du behøver til tipi teltet

Pakken: Indianer telt i ny forbedret udgave på lager start Maj

Den komplette Indianer telt Pakke leveres med pløkker, Tipi telte dug, Tipi bund, stang og opbevaringspose.

Pris for Komplet (incl bund normal pris 2295,-) Tipi telt incl. moms. Tilbud 4695,- DKK Normalpris 6795,- Dkk

Bestil dit Tipi telt her !!

Indianer Telt

Indianer telte er synonym med Tipi telte, derfor benyttes ordet indianer telt til tider frem for Tipi telt. Indianer telte var i tidernes morgen lavet ud af skind fra dyr det besværliggør opsætning af tipi teltet. Med Den nye Konstruktion er et indianer telt hurtigt og nemt at rejse, og du vil i løbet af meget kort tid kunne bevæge dig rundt i dit nye Tipi Telt.

Tipien skal plejes og vedligeholdelses på lige fod med alt andet. Du læse mere herom under Pleje af Tipien god fornøjelse med dit nye indianer telt.

Schantz Trading

Mesinge Mark 39

5370 Mesinge DK

Telefon: 26 24 66 43

Mail: lss@schantz-trading.dk

Tags:

tipi telte,tipi telt,indianer telt,indianer telte, 6 personers telt

Tipi telt på facebook