Indianer Tipi som Spejdertelt

Billede af Indianer tipi hvorfor ikke som Spejdertelt

En Indianer tipi som vores henvender sig til alle med hang til udendørsaktivitet, brug det som spejdertelt, som bålhytte i børnehaven eller i andre institutionelle sammenhænge. Fakta er at anvendelsesmulighederne lige fra spejdertelte til bålhytter eller bare alm. Campingferie i de svenske skove er uendelige. Fordelen ved en Indianer tipi er at du kan fjerne eller nedtage den når du syntes, og den behøver ikke blive en permanent løsning.

Spejdertelte Udendørsbrug

Vores Spejdertelt eller indianer tipi er lavet til at kunne tåle at være slået op i længere perioder af gangen. Har i brug for mere overdækket udendørsplads med mulighed for hygge omkring et lille bål så er en Indianer Tipi fra os det helt rigtige valg. Spejderteltet har en højde som gør det muligt at lave senge, borde, stole og bænke ud af rafter, for pladsen i en indianer tipi med en højde på 3,5 meter og en diameter på 5 meter er enorm og man bliver virkelig overrasket over størrelsen. Flyt hyggen ud i et af vores spejdertelte og få mere livskvalitet.

Køb dit nye Spejdertelt her komplet 4695,- KR. (Incl Bund normal pris 2295,- alene for bunden)

Prisen er komplet og med i levering af dit nye spejdertelt, får du alle pløkker, Indianer tipi bunden, stang i metal (sammenklaplig), pose til transport og selvfølgelig Teltdugen til dit spejdertelt.

Køb af Spejdertelte til Institutioner og foreninger

Vi har mulighed for at lave rigtig gode priser på vores spejdertelte ved køb af flere. Ring til os for en uforpligtigende snak omkring jeres behov.

Her finder du Billeder af vores Spejder telte / tipi

Schantz Trading

Mesinge Mark 39

5370 Mesinge DK

Telefon: 26 24 66 43

Mail: lss@schantz-trading.dk

Tags:

spejdertelt, spejdertelte, indianer tipi, tipi telt, tipi telte

Tipi telt på facebook