Pleje Af Tipien

Billede af et indianertelt, Placeringen af tipien er optimal

Tipien kan sagtens tåle at stå ude i længere perioder af gangen. Dog skal man gennemgå Tipien for skader jævnligt og udbedre om nødvendigt. Kontrollere Tipi dugen for huller og skader, samt bardunerne og udskift om nødvendigt da disse er med til at stabilisere Tipien. Kontrollere at pløkker og spyd er fast forankret i jordbunden, er Tipien opsat på blødere jordbund skal det kontrollen ske ofte

Vejrforhold og Tipier

Er tipien placeret udsat for vind og vejr og ikke som vist på billedet til højre skal man være ekstra opmærksom på vind- og vejrforholdene. Ved vindforhold med kraftig vind bør Tipien Nedtages. Sikre altid Lynlåsen er lukket helt når tipien ikke benyttes, da en lukket lynlåsen er med til at styrke tipiens konstruktion.

Her er en Opsætningsguide for Indianer teepee god fornøjelse med dit nye indianertelt.

Indianertelt Leveres fra os af med 2 års reklamationsret men udsættes indianer telte for kraftig vind kan Tipien blive ødelagt og det er jo ærgerligt, så Brug hovedet når du slår dit Nye Indianertelt op.

Køb dit nye Indianer telt her komplet 4695,- KR. (incl bund normalpris 2295,- for bunden alene)

Rengøring af dit Indianertelt

Skal telt dugen vaskes sker det mest effektivt vha. af en børste på langt skæfte mens Tipien er sat op. Indianertelte bør rengøres min. 1 gang hver måned med en blød børste og rent vand.

6 mands Telt

Ved Indianertelte til brug som 6 mands telt placeres sengene eller den sovende over jorden så skal man sikre at sengene ikke placeres så telt dugen berøres. Men uden brug af senge kan man snildt sove 12 personer i teltet og ikke kun 6 mand.

Schantz Trading

Mesinge Mark 39

5370 Mesinge DK

Telefon: 26 24 66 43

Mail: lss@schantz-trading.dk

Tags:

6 mands telt, teepee, indianertelte, Indianertelt, tepee, teepee telt

Tipi telt på facebook